Tribalion KIDS - Feel the freedom

Detalji dogadjaja /
Event details

Organizator /
Promoter

Tribalion OCR

Opis događaja /
Event description

Tribalion KIDS OCR je organizacija koja deci do 14 godina pruža privilegiju trčanja trail staze sa specijalno postavljenim preprekama na stazi, prilagodjenim dečijem uzrastu. 

 

Feel the freedom je peto izdanje Tribalion OCR trke i održaće se na Kaludjerskim Barama, na planini Tari u zapadnoj Srbiji.

 

Dužina trke: 3 km

Vreme starta: 10:00 h

Broj prepreka: 15+

Startni paket : Active Tribalion majica i finišerska medalja

 

  

Za zdravu budućnost!

Roditelji, dovedite svoju decu da zajedno uživamo u jedinstvenoj trci, druženju i razvijanju sportskog duha!

 

Želimo da ih na vreme naučimo da su igra i druženje van kuće neprocenjivi. Sport, druženje i avantura kao sinonimi zdravog detinjstva naša su vodilja! Od malih, takmičarski nastrojenih, sportista koji vole sve tipove aktivnosti, do dece koja samo žele da budu deo zdrave, pozitivne i motivacione zajednice.

Budite sigurni, deca nikada nisu previše mlada da sebi postave adekvatne ciljeve i potrude se da ih ostvare. To je put na koji mi, odrasli, treba da ih usmerimo.

NAPOMENA: Prilikom prijave, roditelji/ stratelji upisuju ime, pol i datum rodjenja deteta koje prijavljuju na trku. Svi ostali podaci se odnose na roditelja/ staratelja.

 

Dužina staze i sve prepreke su prilagođene deci svih uzrasta. Roditelji dece do 7 godina su u obavezi da budu uz decu za sve vreme trajanja trke. Roditelji se obavezuju da, prilikom dolaska na start trke, popune startnu prijavu za svoje dete.

 

Žurka je u prirodi!

#USUDISE #DARETO

Datum održavanja /
Date

09 May 2021 10:00h

Otvaranje prijava /
Registrations open on

12 Feb 2021 12:00h

Zatvaranje prijava /
Registration deadline

28 Apr 2021 00:01h

Kontakt /
Contact

Tipovi događaja /
Event types

Primer - 15