Čemu služimo?

Prijavise.net je internet portal koji služi kao pomoć pri organizaciji različitih tipova dogadjaja kao i za registraciju učesnika na dogadjaje. Nastupamo kao posrednici izmedju organizatora i učesnika. Nakon završetka dogadjaja, ukoliko su u pitanju dogadjaji u kojima učesnici na kraju imaju svoje takmičarsko vreme ili neki drugi dodeljeni parameter rangiranja, možemo objaviti i rezultate u okviru tog dogadjaja.

Pored definisanja samog naziva dogadjaja, nudimo definisanje i podgrupa dogadjaja, startnih vremena razlicitih podgrupa, brojač i limiter učesnika po grupama, automatsko menjanje cene na definisani datum, opciju dodatnih proizvoda sa ili bez cene i količine, definisanje promo kodova za popuste, opcije plaćanja uplatnicom ili Pay Pal-om, i mnogo drugih pogodnosti za organizatore i učesnike. U toku prijave, učesnici dobijaju imejl obaveštenja kako bi ostali ažurirani u svakom trenutku.

Organizatori dogadjaja dobijaju pristup upravljačkom panelu svog dogadjaja i sami upravljaju njima ili ga menjaju i dopunjuju.